Районният съд във Варна одобри постигнато в съдебна зала  споразумение,

...
          Районният съд във Варна одобри постигнато в съдебна зала  споразумение,
Коментари Харесай

Осъдиха мъж за контрабандни цигари! Укрил акцизи за над 11 000 лв

           Районният съд във Варна утвърди реализирано в правосъдна зала  съглашение, по силата на което 33-годишен мъж от  град Долни Чифлик беше наказан на 8 месеца отнемане от независимост, отсрочени с 3 години изпитателен период. Той се призна за отговорен в закононарушение по чл.234 ал.1 от Наказателния кодекс, оповестиха от пресцентъра на Районния съд във Варна.

           На 20 юни 2015 година, след получен сигнал по линия на акцизни артикули за транспортиране на тютюневи произведения без бандерол, на основен път от Варна за Бургас, в региона на село Приселци бил спрян за инспекция частен лек автомобил с варненска регистрация, ръководен от подсъдимия.  При инспекцията в багажника на колата били открити 3 кашона, всеки съдържащ  по 50 стека цигари, необлепени с изискуемия върху потребителската опаковка бандерол.  Превозваните общо 1500 кутии с цигари били от една и съща марка, като продажната им цена с дължимия данък възлиза на над 11 000  лв..

          33-годишният мъж няма предишна съдимост. Деянието не съставлява незначителен случай. Иззетите по делото кутии с цигари се лишават в интерес на страната и предават за заличаване.  Съдебният акт е финален и влиза в действие незабавно.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР